OnePlus odustaje od sistema pozivnica za One

TalkAndroid
OnePlus odustaje od sistema pozivnica za One

Ne može se reći da je OnePlus One imao prilično glatko lansiranje – od nezgodnog sistema pozivnica pa do pojedinih problema sa uređajem, dok korisnici koji čekaju svoj red na takozvanog „ubicu premijum telefona" polako postaju nervozni.

Na svu sreću, kompanija je uočila sve ove probleme i pritužbe korisnika i najavila da će uskoro lansirati tradicionalniji sistem naručivanja svog smartfona.

„Trenuto radimo na sistemu naručivanja koji je trebalo da bude aktivan od septembra, ali uslijed određenih problema, sve bi trebalo da bude na svom mjestu od oktobra", stoji u saopštenju kompanije.

OnePlus nije otkrio više detalja u vezi sa tim kako će sistem naručivanja unapred funkcionisati, ali lako je za pretpostaviti da će biti znatno prostiji od postojećeg.

OnePlus One baziran je na CyanogenModu i posjeduje 5.5-inčni IPS displej. Tu su još i najnoviji Qualcom Snadragon 801 procesor i 3GB RAM-a.

Telefon posjeduje i kameru od 13 megapiksela kao i 3.100mAh bateriju.

OnePlus tvrdi da je ovo i najlakši smartfon sa 5.5-inčnim ekranom sa svojih 162 grama.

Međutim, najbolja stvar sa ovim smartfonom je njegova cijena koja će iznositi 300 dolara za verziju sa 16GB interne memorije i 350 dolara za verziju sa 64GB interne memorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana