Stručnjaci Fejsbuka i Tvitera na konferenciji u Beogradu

Srna
Stručnjaci Fejsbuka i Tvitera na konferenciji u Beogradu

Beograd - Stručnjaci u oblasti informacionih tehnologija /IT/ iz "Fejsbuka", "Tvitera", IBM-a i drugih velikih svjetskih kompanija govoriće na velikoj IT konferenciji koja će biti održana u okviru "ITkonekta" 23. i 24. maja u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu.

Osim svjetski poznatih stručnjaka iz inostranstva, na konferenciji će govoriti i domaći IT stručnjaci, kao i predstavnici velikih IT zajednica, najavljeno je iz zajednice IT stručnjaka "IT konekt".

Konferencija će se sastojati iz tri dijela, od kojih će prvi biti IT sajam zapošljavanja, na kojem će velike IT kompanije ponuditi brojna radna mjesta u oblasti informacionih tehnologija.

Drugi dio je "GejmSpejs" u kojem će se okupiti svi zainteresovani za gejming, dok je treći dio sama konferencija, na kojoj će veliki stručnjaci u IT industriji govoriti o najnovijim trendovima.

Glavni partner događaja je "Majkrosoftov" razvojni centar u Srbiji, a radna mjesta će ponuditi kompanije među kojima su Kosmik divelopment, Hjumeniti, Menpauer, Trizma, Telenor, Ifront, Vejst, Komtrejd, Performans tehnolodžiz, IBM ...

Neke od zanimljivih tema o kojima će biti riječi na konferenciji su: kako razvijati igrice za virtuelnu realnost, šta može da krene naopako pri testiranju JavaSkript aplikacija, kako /ne/ upropastiti sopstveni startap, zašto treba biti aktivan član IT zajednica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana