Banjalučanin Nikola Bulović iz Dohe za "Glas": Ovo se samo jednom može doživjeti

Miloš Vasiljević
Foto: Ustupljena fotografija

DOHA - Još nisam svjestan gdje se nalazim, a u posljednja tri dana nisam spavao od euforije. Jedva čekam prvi sudijski zvižduk i ples "Orlova". Na ovaj način ispunio sam jednu od svojih životnih želja jer se ovo samo jednom može doživjeti.

Utisci su ovo Banjalučanina ujedno i bivšeg odbojkaša Borca Nikole Bulovića koji je za "Glas" prenio djelić atmosfere pred meč Srbije i Brazila koji je večeras na rasporedu od 20 časova.

 - Jutros sam čarter letom stigao u Dohu. Vruće je a domicilno stanovništvo kaže da je ovo najtopliji dana u posljednjih 20 dana. Ambijent i atmosfera su nevjerovatni sve je u znaku Mundijala, tu je dosta naših navijača, a trenutno dominiraju Ekvadorci - rekao je Bulović.

Dodaje Bulović da će se sa našim navijačima naći četiri sata prije utakmice  u fan zoni kod stadiona.

- Po nekim procjenama očekujemo da će biti minimalno 5.000 naših  navijača. Brazilaca je dosta, jer za zemlju fudbala ne navijaju samo ljudi koji žive u toj zemlji - rekao je Bulović naglasivši da je alkohola nema nigdje jer su domaćini rigorozni poštujući pravila svoje zemlje.

 Ovaj dan će pamtititi do kraja života, jer se to ne može porediti s bilo čim, a ima i velika očekivanja.

 - Od reprezentacije tražimo da se bore kao lavovi. Svi apostrofiraju da nikad nije bila bolja atmosfera. Očekujem da ćemo pobijediti 2:1, a strijelci će biti Tadić i Mitrović - rekao je Bulović.

Dodaje da navijači imaju i određene povlastice, a to su besplatan prevoz za sve koji imaju "vizu", ali i kartice gdje svi navijači dva dana imaju besplatan internet.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana