Vučić poručio Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore!

Tanjug
Vučić poručio Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore!

BEOGRAD- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija u uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi ishitrena rješenja.

- Ni na koji način nećemo vređati one koji su te odluke, a svakako protiv interesa Srbije donosili - poručio je Vučić.

On se obratio građanima Srbije i srpskom narodu u Crnoj Gori putem „Instagrama“.

- Poručujem našem narodu koji žvi u Crnoj Gori da smo uz njih, naše je da držimo glavu uzdignuto, da se borimo i gradimo mir. Živela Srbija i srpski narod - naveo je Vučić povodom rezolucije koju je crnogorska skupština usvojila u četvrtak uveče, a kojom se zabranjuje negiranje navodnog genocida u Srebrenici.

-Građani Srbije, narode, glavu gore imaćemo još rezolucija i deklaracija u regionu. Sve će biti prepisane britanske rezolucije, Saveta bezbednosti i neke druge rezolucije i svi će da govore kako to nije upereno protiv srpskog naroda, a svima je jasno protiv koga su donete. Ali, mi ćemo nastaviti da razgovaramo sa svima , radimo zajedno sa svima, pokazujemo narodima u okruženju da sa njima želimo da podelimo najbljižu saradnju, a Srbiju njenom usponu i njenom rastu niko neće moći da zaustavi - poručio je predsjednik Srbije.
 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana