Вучић поручио Србима у Црној Гори: Уз вас смо, главу горе!

Танјуг
Вучић поручио Србима у Црној Гори: Уз вас смо, главу горе!

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас српском народу који живи у Црној Гори да ће Србија у увек бити уз њих и да држе главу горе, као и да ће Србија у наредним данима анализирати све одлуке црногорског парламента и да неће доносити исхитрена рјешења.

- Ни на који начин нећемо вређати оне који су те одлуке, а свакако против интереса Србије доносили - поручио је Вучић.

Он се обратио грађанима Србије и српском народу у Црној Гори путем „Инстаграма“.

- Поручујем нашем народу који жви у Црној Гори да смо уз њих, наше је да држимо главу уздигнуто, да се боримо и градимо мир. Живела Србија и српски народ - навео је Вучић поводом резолуције коју је црногорска скупштина усвојила у четвртак увече, а којом се забрањује негирање наводног геноцида у Сребреници.

-Грађани Србије, народе, главу горе имаћемо још резолуција и декларација у региону. Све ће бити преписане британске резолуције, Савета безбедности и неке друге резолуције и сви ће да говоре како то није уперено против српског народа, а свима је јасно против кога су донете. Али, ми ћемо наставити да разговарамо са свима , радимо заједно са свима, показујемо народима у окружењу да са њима желимо да поделимо најбљижу сарадњу, а Србију њеном успону и њеном расту нико неће моћи да заустави - поручио је предсjедник Србије.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана