Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

Srna
Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

MODRIČA - Jovica Radulović kandidat je SDS-a za načelnika opštine Modriča, a nosilac liste na predstojećim lokalnim izborima biće predsjednik Opštinskog odbora ove stranke Damir Stojanović, rečeno je danas na konferenciji za novinare SDS-a u Modriči.

Radulović, koji je advokat po profesiji, rekao je da je SDS spreman da nakon 16 godina preuzme vlast u Modriči i pokrene razvoj ove lokalne zajednice.
On je istakao da će njegov prioritet, ako bude izabran, biti izrada projekata koji će privući investiture, posebno strane, te uređenje loklane administracije kao servisa za sve građene ove lokalne zajednice.
- Izborni program načelničkog kandidata biće predstavljen 20. septembra - rekao je Radulović, te naglasio da očekuje podršku i stranaka tradicionalnih partnera SDS-a.

Nosilac odborničke liste Damir Stojanović naveo je da SDS na izbore izlazi sa 32 odbornička kandidata, te da je lista kandidata sastavljena od mladih i školovanih ljudi.

On je napomenuo da je Opštinski odbor SDS-a u decembru prošle godine jednoglasno odlučio da kandidat za načelnika bude Jovica Radulović, čime je potvrđeno jedinstvo ove stranke u Modriči.

Podršku Raduloviću i listi Opštinskog odbora SDS-a na narednim izborima dao je i zamjenik predsjednika te stranke Rado Savić.

On je naveo da SDS u izbornoj jedinici četiri ima kandidate za načelnike Dervente, Broda i Modriče.

- SDS će podržati Borislava Rakića, člana SNSD-a, koji je zajednički kandidat srpskih političkih stranaka za načelnika Vukosavlja - rekao je Savić.
Predstavljanju kandidata za načelnika i nosioca odborničke liste SDS-a na lokalnim izborima prisustvovao je i poslanik te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zoran Vidić iz Broda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana