Јовица Радуловић кандидат СДС-а за начелника Модриче

Срна
Јовица Радуловић кандидат СДС-а за начелника Модриче

МОДРИЧА - Јовица Радуловић кандидат је СДС-а за начелника општине Модрича, а носилац листе на предстојећим локалним изборима биће предсједник Општинског одбора ове странке Дамир Стојановић, речено је данас на конференцији за новинаре СДС-а у Модричи.

Радуловић, који је адвокат по професији, рекао је да је СДС спреман да након 16 година преузме власт у Модричи и покрене развој ове локалне заједнице.
Он је истакао да ће његов приоритет, ако буде изабран, бити израда пројеката који ће привући инвеституре, посебно стране, те уређење локлане администрације као сервиса за све грађене ове локалне заједнице.
- Изборни програм начелничког кандидата биће представљен 20. септембра - рекао је Радуловић, те нагласио да очекује подршку и странака традиционалних партнера СДС-а.

Носилац одборничке листе Дамир Стојановић навео је да СДС на изборе излази са 32 одборничка кандидата, те да је листа кандидата састављена од младих и школованих људи.

Он је напоменуо да је Општински одбор СДС-а у децембру прошле године једногласно одлучио да кандидат за начелника буде Јовица Радуловић, чиме је потврђено јединство ове странке у Модричи.

Подршку Радуловићу и листи Општинског одбора СДС-а на наредним изборима дао је и замјеник предсједника те странке Радо Савић.

Он је навео да СДС у изборној јединици четири има кандидате за начелнике Дервенте, Брода и Модриче.

- СДС ће подржати Борислава Ракића, члана СНСД-а, који је заједнички кандидат српских политичких странака за начелника Вукосавља - рекао је Савић.
Представљању кандидата за начелника и носиоца одборничке листе СДС-а на локалним изборима присуствовао је и посланик те странке у Народној скупштини Републике Српске Зоран Видић из Брода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана