Institucije Srpske stabilne i funkcionalne

Srna
Institucije Srpske stabilne i funkcionalne

Banjaluka - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović naglasila je da su Vlada i institucije Srpske stabilne i sposobne da izvršavaju obaveze uprkos brojnim izazovima sa kojima se susreću u radu.

Cvijanovićeva je mlade iz regije Birač upoznala sa radom i funkcionisanjem Vlade Republike Srpske, te istakla značaj i ulogu izvršne vlaste u razvoju i unapređenju društva.


Ona je predstavnicima omladinskih organizacija iz ove regije uručila plaketu kao znak zahvalnosti i podrške u budućem radu, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Predstavnici omladinskih organizacija zahvalili su Cvijanovićevoj za prijem i uručili joj Povelju mladih regije Birač za pruženu bezrezervnu podršku omladinskom i studentskom radu i organizovanju na području ove regije.

Mladi iz regije Birač borave u Banjaluci u okviru studijske posjete institucijama Republike Srpske, a koju organizuje Omladinski savjet iz Milića.

Ovaj savjet tradicionalno realizuje ovu studijsku posjetu s ciljem da se društveno angažovani mladi lideri iz regije Birač, boravkom u istitucijama Republike Srpske, upoznaju sa aktivnostima koje su od značaja za institucionalni život Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zemljotres u BiH!
Zemljotres u BiH!
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana