Govedarica: Mladi SDS-a imaju osjećaja za svoju lokalnu zajednicu

Srna
Govedarica: Mladi SDS-a imaju osjećaja za svoju lokalnu zajednicu

Teslić - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je večeras, tokom finalne večeri 15. Ilindanskog turnira u malom fudbalu u organizaciji Mladih SDS-a iz Teslića, da je zadovoljan što mladi SDS-a u ovoj opštini, bez obzira na političku scenu, imaju osjećaja za svoju društvenu zajednicu.

“Organizovati ovakav kvalitetan turnir, koji je pokazao i opravdao očekivanja, veoma je značajno i za lokalnu zajednicu, i za Omladinsku organizaciju SDS-a, i za mene koji podržavam ovakva dešavanja”, rekao je Govedarica novinarima tokom pauze finalne utakmice.


On je ocijenio da turnir u malom fudbalu privlači veliku pažnju zajednice i izrazio nadu da dobija sve obrise tradicionalnog.

“Neko će reći pobjednici su svi, ali večerašnji pobjednik će se upisati u malu monografsku istoriju lokalne zajednice Teslić i u ono što baštini SDS u svojim arhivama”, naveo je Govedarica.

Potpredsjednik Mladih teslićkog SDS-a Aleksandar Šikanović, koji je i jedan od organizatora, naveo je da se ove godine na turnir odazvalo 25 ekipa, od kojih u finalu igraju “Šatori i hladnjače Janjić” i “Estra proma”.

On je dodao da je turnir počeo 28. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana