Čubrilović čestitao Dan državnosti Srbije

Srna
Čubrilović čestitao Dan državnosti Srbije

Banjaluka - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, predsjedniku Narodne skupštine Srbije Maji Gojković, premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije Sretenje - Dan državnosti.

Čubrilović je istakao da su Republika Srpska i Srbija povezane, ne samo dobrim prijateljskim, nego i istorijskim, kulturnim i bratskim vezama, zbog čega je za građane Republike Srpske veoma važno da Srbija ostane jaka, prosperitetna i demokratska država i pokretač razvoja cijelog regiona.

"Uvjereni smo u mogućnosti intenziviranja, unapređenja i jačanja saradnje Republike Srpske i Srbije u svim oblastima privrede, kulture i društvenog života, u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama i Dejtonskim mirovnim sporazumom", navodi se u čestitki Čubrilovića.

Čubrilović je rukovodstvu i svim građanima Srbije poželio da prosperitetna i jaka Srbija bude simbol stabilnosti, mira i napretka cijelog regiona.

U čestitki generalnom konzulu Srbije u Banjaluci Vladimiru Nikoliću Čubrilović je zahvalio za profesionalna rad i korektnu saradnju zaposlenih u Generalnom konzulatu sa organima i institucijama Republike Srpske, posebno sa Narodnom skupštinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana