Julija Navaljna se na društvenim mrežama oprostila od svog supruga

Tanjug
Foto: rts

MOSKVA – Julija Navaljna oprostila se danas na društvenim mrežama od svog supruga, ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koji je preminuo 16. februara.

„Ljoša, hvala ti za 26 godina apsolutne sreće. Da, čak poslednje tri godine sreće. Hvala na ljubavi, na tome što si me uvek podržavao, što si me zasmejavao i iz zatvora i na tome što si uvek mislio na mene”, napisala je Navaljna na društvenoj mreži Iks, prenosi Tanjug.

Dodala je da ne zna kako će živjeti bez Navaljnog, ali je istakla da će pokušati.

„Ne znam kako da živim bez tebe, ali želim da budeš srećan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam da li mogu da izdržim ili ne, ali pokušaću”, navela je Navaljna.

Obraćajući se suprugu, napisala je da će se jednog dana „sigurno ponovo sresti”.

„Imam toliko neispričanih priča za tebe i imam toliko pesama sačuvanih za tebe na svom telefonu, glupih i smešnih. Da budem iskrena, ima i strašnih pesama, ali one su o nama i stvarno sam želela da ih slušaš. Volim te. Počivaj u miru”, poručila je Navaljna.

Ruski opozicioni lider je ranije danas sahranjen na moskovskom groblju, uz prisustvo hiljada pristalica i jake policijske snage.

Navaljni je umro u kaznenoj koloniji 16. februara, nakon što se, kako su saopštile zatvorske vlasti, onesvijestio poslije jutarnje šetnje, nakon čega je neuspješno reanimiran.

On je služio kaznu zatvora od 30 godina, između ostalog, zbog, kako je navedeno u jednoj od presuda ruskog suda, osnivanja i finansiranja ektremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana