Dejli mejl: Sa otmičarem male Medlin bila djevojka s Kosova?

Tanjug
Dejli mejl: Sa otmičarem male Medlin bila djevojka s Kosova?

LONDON - Policija traži djevojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske djevojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl.

List navodi da se vjeruje da je djevojka bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz u Portugaliji, kada je iz hotela nestala Medlin Mekejn, koja je u tom mjestu bila na odmoru sa roditeljima.

Polcija se nada da će pronaći bivšu partnerku otmičara, za koju se vjeruje da je u to vrijeme bila maloljetna i da je riječ o djevojci sa Kosova, navodi Dejli mejl. Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine.

Juče je njemački tužilac iz Braunšvajga Hans Kristijan Volters saopštio da se pretpostavlja da je djevojčica mrtva.

On je rekao da se protiv 43-godišnjeg njemačkog državljanina vodi istraga zbog sumnje da je počinio ubistvo, prenio je CNN.

Osumnjičeni, koji je u njemačkim medijima označen kao Kristijan B, trenutno izdržava zatvorsku kaznu. Smatra se da je bio u kraju gdje je Medlin posljednji put viđena tokom ljetovanja u Portugaliji.

On je živio u Algarveu između 1995. i 2007. godine, pljačkao hotele i prodavao drogu, saopštila je njemačka policija. Policija je saopštila i da je on više puta osuđivan zbog seksualnih zločina nad djevojčicama i da je na izdržavanju duge zatvorske kazne.

Nestanak Medlin Mekejn pokrenuo je međunarodnu potragu i leci sa njenim likom lijepljeni su po cijelom svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana