Дејли мејл: Са отмичарем мале Медлин била дјевојка с Косова?

Tanjug
Дејли мејл: Са отмичарем мале Медлин била дјевојка с Косова?

ЛОНДОН - Полиција тражи дјевојку са Косова, за коју се сумња се да је била са отмичарем трогодишње британске дјевојчице Медлин Мекејн, која је настала 2007. године у Португалији, преноси Дејли мејл.

Лист наводи да се вјерује да је дјевојка била у кући са отмичарем у граду Праја де Луз у Португалији, када је из хотела нестала Медлин Мекејн, која је у том мјесту била на одмору са родитељима.

Полција се нада да ће пронаћи бившу партнерку отмичара, за коју се вјерује да је у то вријеме била малољетна и да је ријеч о дјевојци са Косова, наводи Дејли мејл. Медлин је нестала 3. маја 2007. док су њени родитељи били у оближњем бару, а тада је имала три године.

Јуче је њемачки тужилац из Брауншвајга Ханс Кристијан Волтерс саопштио да се претпоставља да је дјевојчица мртва.

Он је рекао да се против 43-годишњег њемачког држављанина води истрага због сумње да је починио убиство, пренио је ЦНН.

Осумњичени, који је у њемачким медијима означен као Кристијан Б, тренутно издржава затворску казну. Сматра се да је био у крају гдје је Медлин посљедњи пут виђена током љетовања у Португалији.

Он је живио у Алгарвеу између 1995. и 2007. године, пљачкао хотеле и продавао дрогу, саопштила је њемачка полиција. Полиција је саопштила и да је он више пута осуђиван због сексуалних злочина над дјевојчицама и да је на издржавању дуге затворске казне.

Нестанак Медлин Мекејн покренуо је међународну потрагу и леци са њеним ликом лијепљени су по цијелом свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана