Žena iz Niša pokušala se spustiti niz čaršav kroz prozor pa pala sa trećeg sprata

blic
Žena iz Niša pokušala se spustiti niz čaršav kroz prozor pa pala sa trećeg sprata

Prema prvim informacijama, djevojka je ostala zaključana u stanu, pošto su njena majka i brat otišli na groblje povodom Zadušnica, pa je pokušala da iz njega izađe tako što je od čaršafa napravila uže preko kojeg je pokušala da se spusti sa oko 10 metara visine.

Međutim, pala je na beton ispred zgrade i zadobila teške tjelesne povrede. Ona je sanitetom hitne pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

– Ekipa Hitne pomoći ukazala je pomoć djevojci staroj 29 godina koja je pala sa zgrade. Zadobila je politraume, višestruke povrede, i prebačena je u Urgentni – potvrđeno je u HP.

Jedan od očevidaca, N. I. koji je prvi pritekao povrijeđenoj djevojci u pomoć, rekao je da je kako visi sa simsa prozora, a nakon toga, poslije oko dvije sekunde, čuo se pad i tup udarac u beton.

– Rekao sam supruzi da zove Hitnu pomoć, a ja sam sišao odmah da vidim mogu li da pomognem. Ona je bila živa i imala je veliku povredu na čelu i zapomagala je “Boli me kuk, boli me sve”. Hitna pomoć došla je poslije pet minuta – kaže N. I.

Komšije kažu da je komšije ne poznaju ni nju ni njenu porodicu i da su se prije oko mjesec dana doselili u zgradu gdje žive kao podstanari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Gorio voz u Batajnici!
Gorio voz u Batajnici!
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana