Жена из Ниша покушала се спустити низ чаршав кроз прозор па пала са трећег спрата

блиц
Жена из Ниша покушала се спустити низ чаршав кроз прозор па пала са трећег спрата

Према првим информацијама, дјевојка је остала закључана у стану, пошто су њена мајка и брат отишли на гробље поводом Задушница, па је покушала да из њега изађе тако што је од чаршафа направила уже преко којег је покушала да се спусти са око 10 метара висине.

Међутим, пала је на бетон испред зграде и задобила тешке тјелесне повреде. Она је санитетом хитне помоћи пребачена у Ургентни центар у Нишу.

– Екипа Хитне помоћи указала је помоћ дјевојци старој 29 година која је пала са зграде. Задобила је политрауме, вишеструке повреде, и пребачена је у Ургентни – потврђено је у ХП.

Један од очевидаца, Н. И. који је први притекао повријеђеној дјевојци у помоћ, рекао је да је како виси са симса прозора, а након тога, послије око двије секунде, чуо се пад и туп ударац у бетон.

– Рекао сам супрузи да зове Хитну помоћ, а ја сам сишао одмах да видим могу ли да помогнем. Она је била жива и имала је велику повреду на челу и запомагала је “Боли ме кук, боли ме све”. Хитна помоћ дошла је послије пет минута – каже Н. И.

Комшије кажу да је комшије не познају ни њу ни њену породицу и да су се прије око мјесец дана доселили у зграду гдје живе као подстанари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана