Incident na suđenju roditeljima dječaka ubice - napadnuti advokat i majka

GS
Foto: Tanjug

BEOGRAD- Suđenje supružnicima Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloljetnika koji je 3. maja prošle godine počinio masakr i ubio devetoro d‌jece i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar", odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, a tužilaštvo i odbrana tražili su da roditelji prisustvuju suđenju i odbrani Kecmanovića.

Suđenje supružnicima Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloljetnika koji je 3. maja prošle godine počinio masakr i ubio devetoro d‌jece i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar", odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, a tužilaštvo i odbrana tražili su da roditelji prisustvuju suđenju i odbrani Kecmanovića.

Podsjetimo, otac d‌ječaka-ubice optužen je za teško d‌jelo protiv opšte sigurnosti, jer je iz njegovog oružja počinjen masakr, dok je njegova majka optužena za nedozvoljeno držanje oružja zbog DNK traga koji je pronađen na jednoj čahuri na mjestu zločina.

Nastavljeno suđenje roditeljima dječaka koji je počinio masakr u školi

Zbog krivičnog d‌jela davanje lažnog iskaza optuženi su neposredno predsjednik streljačkog kluba "Partizan practical shooting" Ratko I. i instruktor u tom klubu Nemanja M, piše Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana