Dnevni horoskop za 10. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 10. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Neke opterećujuće situacije mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vrijeme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

Bik

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše prijedloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lijepi, sitni znaci pažnje prema voljenoj osobi ponekad mogu ostaviti veći efekat nego stotinu izjava ljubavi.

Blizanci

Danas ste inspirisani i motivisani pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer umijete da preuzmete više nego što možete obaviti. Neko vam pokazuje inicijativu i zainteresovanost.

Rak

Velika angažovanost i ambiciozni planovi stoje tokom ovog dana, a dosta od toga možete i ostvariti. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspijevate da se uskladite s voljenom osobom.

Lav

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa - svi će danas primijetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, a kod nekih - okrenutost prošlosti.

Djevica

Današnji trud i zalaganje su veliki, ali je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspjeti da odradite neke stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, mogućnost grešaka. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamjerate.

Vaga

Nadređena osoba je pozitivno odgovorila na vaš prijedlog ili inicijativu, tako da su vam otvoreni putevi da realizujete planove. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu - ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno šta želite.

Škorpija

Sve ono u vezi s poslom i planovima biće prioritet i u tome ćete biti uspješni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite odmoru ili kontaktu s dragim ljudima. U drugom dijelu dana prijatno će vas iznenaditi nečija inicijativa.

Strijelac

Ako su svi prethodni dani bili promjenljivi danas je trenutak da se angažujete, jer je sve na vašoj strani. S velikom lakoćom završićete ono što danima vučete i razvlačite. Susret s voljenom osobom će samo dodatno začiniti ovaj dan.

Jarac

Pozitivna energija i lako odvijanje onoga što ste zamislili. Premoreni ste, ali uspijevate da na vrijeme završite sve. Radujete se susretu s emotivnim partnerom ili dogovoru sa osobom koja vam je već duže vrijeme često u mislima.

Vodolija

Ni sami ne možete da vjerujete koliko su se okolnosti, preko noći, promijenile. Ono što niste nikako uspijevali da pokrenete danas se odvija samo od sebe. Komunikacija s partnerom je odlična i lako dolazite do dogovora i planova.

Ribe

Iskoristite ovaj dan i njegovu energiju da završite sve ono što vam je od značaja. Povremeno komunikacija s voljenom osobom "klacka", ali ste ipak zadovoljni jer funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana