Policija u lokalu u Modriči zatekla 276 osoba

Srna
Policija u lokalu u Modriči zatekla 276 osoba

BANjALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ i nadležnih inspekcija evidentirali su proteklog vikenda dva slučaja kršenja epidemioloških mjera, a u jednom slučaju je u ugostiteljskom objektu u Modriči zatečeno čak 276 lica.

Slučaj su evidentirali pripadnici Policijske uprave Doboj, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, koji je događaj okvalifikovao kao krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Drugi slučaj evidentirala je Policijska uprava Foča, čiji pripadnici su u samostalnoj ugostiteljskoj radnji u Novom Goraždu zatekli muziku uživo, te vlasnika radnje i još 33 osobe.

MUP Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi, saopšteno je iz MUP-a.

– U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP Republike Srpske će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti- saopšteno je iz policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana