Halid Muslimović bivšoj ljubavnici treba da plati 130.000 KM

J. S.
Halid Muslimović bivšoj ljubavnici treba da plati 130.000 KM

PRIJEDOR - Pjevač Halid Muslimović proglašen je krivim u Osnovnom sudu u Prijedoru, a presudom je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić, državljanki Australije, isplati 130.000 KM koje joj je dugovao te dodatnih 10.000 KM sudskih troškova.

Bašićeva je pjevaču dok su bili u vezi novac slala putem "Vestern juniona", a kako je kazala za federalne medije, zadovoljna je presudom.

- On će morati da mi vrati 130.000 KM i da plati 10.000 KM sudske troškove u roku od 30 dana. Ostatak novca koji mu se stavlja na teret sud nije priznao i znam da neće ni priznati, ali ja sam zadovoljna - kazala je Bašićeva.

Ona je, prema medijskim navodima, podnijela tužbe i protiv Muslimovićeve kćerke i sina kojima je navodno dala 20.000 dolara.

- Sudija mi je rekao da, ukoliko želim svoj novac nazad, moram podnijeti tužbu i protiv Halidove djece. Ja sam to i uradila jer za to imam dokaze - kazala je Bašićeva i dodala da ga je tužila u u Americi, Australiji i u BiH gdje su donesene presude u njenu korist.

Muslimoviću još nije završeno suđenje u Banjaluci gdje ga je Bašićeva tužila za fizičko zlostavljanje. On je na ročištu, koje je održano u januaru u Osnovnom sudu u ovom gradu, kazao da je Bašićeva bila pijana i da ju je samo gricnuo za rame "jer ima ona narodna da pijanca treba malo ispljeskati ili ugristi" te da je "sama pala kao kruška".

Napad zbog koga se sudi pjevaču u Banjaluci odigrao se 27. jula prošle godine između dva do tri časa ujutro, na relaciji magistralnog puta Banjaluka - Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana