Detalji incidenta u Banjaluci: Blokirao saobraćaj pa udario policajca

N. T.
Detalji incidenta u Banjaluci: Blokirao saobraćaj pa udario policajca

BANjALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče u Banjaluci D.P. jer je, nakon što je blokirao saobraćaj u ulici Milana Tepića, udario policajca koji mu je zatražio dokumenta na uvid.

Policija je saopštila da je D.P. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

"Glas Srpske" je juče objavio da je D.P. nakon svađe zbog zauzetog parking mjesta sjeo u svoj automobil i zaustavio se na kolovozu i tako blokirao ovu jednosmjernu ulicu.

Policijski službenici su u ulici Milana Tepića, uočili vozilo "tuareg" parkirano na sredini kolovoza koje je ometalo nesmetano odvijanje saobraćaja.

- Potom je do vozilo došlo muško lice, koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika da pomjeri vozilo i da pokaže dokumenta na uvid, nakon čega je zadao udarac policijskom službeniku - navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica D.P. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana