Banjaluka: Lišen slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda i oštećenja tuđe stvari

Srna
Banjaluka: Lišen slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda i oštećenja tuđe stvari

BANjALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su danas i lišili slobode lice čiji su inicijali I.B. zbog osnova sumnje da je počinilo krivična djela tjelesna povreda i oštećenje ili oduzimanje tuđe stvri.

Nadležnoj policijskoj stanici juče je oštećeno lice čiji su inicijali D.V. prijavilo da ga je u Ulici vojvode Pere Krece u Banjaluci, verbalno, a potom i fizički napalo njemu nepoznato lice, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Preduzimanjem mjera i radnji utvrđeno je da je riječ o licu čiji su inicijali I.B. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ivanu Begiću. Fabrika obuće "Bema" Banjaluka saopštila je da će podnijeti krivične prijave protiv poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića, te Ivana Begića i nepoznate djevojke koji su ušli na privatni posjed ovog preduzeća i neovlašteno snimali radnike, pri čemu je radnik obezbjeđenja Duško Vuksan povrijeđen.

Krivičnu prijavu podnijeće i Vuksan kojeg je, navode iz "Beme", Begić udario i slomio mu nos, te povrijedio lijevo oko.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana