Banjalučanin ucjenjivao bivšu djevojku kompromitujućim snimcima

Nebojša Tomašević
Banjalučanin ucjenjivao bivšu djevojku kompromitujućim snimcima

BANjALUKA -  Dragan S. (38)  iz Banjaluke ispitan je u policiji zbog sumnje da je na internet stranici bez odobrenja bivše djevojke objavio njen kompromitujući snimak, a nakon toga je ucjenjivao tražeći novac da ne objavi još takvih snimaka, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da je policija obavila kriminalističku  nad pomenutim zbog  sumnje da je počinilo krivično djelo ucjena.

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci pretresen je stan i prostorija koje koristi D.S. i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela- navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Ovo je u posljednje vrijeme treća osoba koja je privedena i ispitana na području banjalučke regije zbog istih krivičnih djela. Nedavno je policija privela i  ispitala D.R. (37) i R.Z. (43) iz Laktaša zbog sumnje da su duže vremena ucjenjivali bivše djevojke kako bi ih primorali da im se vrate i obnove vezu. Riječ je o dva odvojena slučaja, a D.P. i R.Z. su djevojkama prijetili da će objaviti njihove kompromitujuće fotografije i video snimke ukoliko ne obnove ljubavnu vezu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana