Kompanija “m:tel” nudi bezbrižno surfovanje uz uslugu “Siguran Net”

Anita Janković-Rečević
Kompanija “m:tel” nudi bezbrižno surfovanje uz uslugu “Siguran Net”

Banjaluka - Korisnici “m:tela” od sada mogu potpuno bezbrižno surfovati internetom zahvaljujući novoj usluzi “Siguran Net”, koja im osigurava dodatan vid zaštite ličnih podataka.

U “m:telu” ističu da je ova usluga pokrenuta s ciljem zaštite korisnika od internet prevara ili pokušaja prevara. 

- Novu uslugu realizujemo u saradnji sa njemačkom kompanijom “SecuCloud”, koja sarađuje sa velikim brojem telekoma u svijetu i koja je specijalizovana za sigurnost na internetu. Ova vrsta usluge pruža sigurnu platformu za korisnike čineći da njihove bankarske transakcije budu sigurnije, pružajući im dodatnu zaštitu od potencijalnih krađa podataka, krađe identiteta i slično - istakli su u kompaniji “m:tel”.

Dodali su da će usluga “Siguran Net” biti dostupna besplatno tokom prvih osam sedmica, i to za sve pretplata i dopuna korisnike.

- Nakon toga, uslugu će veoma jednostavno biti moguće produžiti, odnosno aktivirati, i to pozivom na *100”, slanjem SMS poruke, ili pozivom našeg Call centra, putem m:go aplikacije ili putem stranice sigurannet.mtel.ba - kazali su u kompaniji “m:tel” i dodali da će usluga “Siguran Net” koštati 1,17 KM mjesečno za pretplata korisnike, a isti taj iznos za 30 dana korišćenja moraće izdvojiti i dopuna korisnici.

Naveli su da aktiviranjem ove usluge “SecuCloud” trenutno blokira potencijalne prijetnje koje otkrije i omogućava korisnicima da slobodno i bez ograničenja surfuju internetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana