Компанија “м:тел” нуди безбрижно сурфовање уз услугу “Сигуран Нет”

Анита Јанковић-Речевић
Компанија “м:тел” нуди безбрижно сурфовање уз услугу “Сигуран Нет”

Бањалука - Корисници “м:тела” од сада могу потпуно безбрижно сурфовати интернетом захваљујући новој услузи “Сигуран Нет”, која им осигурава додатан вид заштите личних података.

У “м:телу” истичу да је ова услуга покренута с циљем заштите корисника од интернет превара или покушаја превара. 

- Нову услугу реализујемо у сарадњи са њемачком компанијом “СецуЦлоуд”, која сарађује са великим бројем телекома у свијету и која је специјализована за сигурност на интернету. Ова врста услуге пружа сигурну платформу за кориснике чинећи да њихове банкарске трансакције буду сигурније, пружајући им додатну заштиту од потенцијалних крађа података, крађе идентитета и слично - истакли су у компанији “м:тел”.

Додали су да ће услуга “Сигуран Нет” бити доступна бесплатно током првих осам седмица, и то за све претплата и допуна кориснике.

- Након тога, услугу ће веома једноставно бити могуће продужити, односно активирати, и то позивом на *100”, слањем СМС поруке, или позивом нашег Цалл центра, путем м:го апликације или путем странице сигураннет.мтел.ба - казали су у компанији “м:тел” и додали да ће услуга “Сигуран Нет” коштати 1,17 КМ мјесечно за претплата кориснике, а исти тај износ за 30 дана коришћења мораће издвојити и допуна корисници.

Навели су да активирањем ове услуге “СецуЦлоуд” тренутно блокира потенцијалне пријетње које открије и омогућава корисницима да слободно и без ограничења сурфују интернетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана