Ухапшени због дроге и навођења на проституцију предати тужиоцу

Срна
Ухапшени због дроге и навођења на проституцију предати тужиоцу

Бањалука - Лица ухапшена у акцији под кодним називом “Клуб” предата су данас Окружном јавном тужилаштву Бањалука гдје ће бити саслушана у вези са сумњом да су се бавила производњом и прометом дроге и навођењем на проституцију.

Поступајући тужилац ће, након саслушања, одлучити да ли ће затражити притвор за 11 ухапшених.

Акцију под кодним називом “Клуб” спровели су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Бањалука, а под надзором бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Из МУП-а Српске јуче је саопштено да је у акцији, усмјереној на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом дроге и навођењем на проституцију, претресено више локација, ухапшено 11 лица и заплијењена дрога, опрема за припремање и конзумирање накотика, као и мобилни телефони.

Према незваничним информацијама, ухапшени су Срђан Бошков, Мирко Саламић, Леа Докмановић, Наил и Медина Капо, Амер Исаковић, Љубиша Бајичић, Стефан Адамовић, Дијана Бабић, Маринко Марјановић и Драган Јелача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана