Uhapšeni zbog droge i navođenja na prostituciju predati tužiocu

Srna
Uhapšeni zbog droge i navođenja na prostituciju predati tužiocu

Banjaluka - Lica uhapšena u akciji pod kodnim nazivom “Klub” predata su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka gdje će biti saslušana u vezi sa sumnjom da su se bavila proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju.

Postupajući tužilac će, nakon saslušanja, odlučiti da li će zatražiti pritvor za 11 uhapšenih.

Akciju pod kodnim nazivom “Klub” sproveli su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, a pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz MUP-a Srpske juče je saopšteno da je u akciji, usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju, pretreseno više lokacija, uhapšeno 11 lica i zaplijenjena droga, oprema za pripremanje i konzumiranje nakotika, kao i mobilni telefoni.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail i Medina Kapo, Amer Isaković, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Dragan Jelača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana