Momčilo Vračar na čelu Savjeta penzionera GO Socijalističke partije

ATV
Momčilo Vračar na čelu Savjeta penzionera GO Socijalističke partije

Banjaluka - U Gradskom odboru Socijalističke partije Banjaluka konstituisan je Savjet penzionera, koji će voditi Močilo Vračar. Funkciju sekretara obavljaće Mile Kaurin, dok je za zamjenika predsjednika izabran Rajko Bodiroža.

Savjet penzionera u narednom periodu će raditi na uključivanju što većeg broja iskusnih članova i veterana partije u zajednički rad.

Predsjednik Savjeta Momčilo Vračar kaže da je pred Savjetom veliki posao, ali i da ima ekipu veterana koji mogu još mnogo da doprinesu i partiji i društvu. 

"Cilj nam je da Savjet ima članove u svim dijelovima grada, da uključimo što više penzionera u aktivnosti i zajednički rad i posebno da okupimo naše stare članove, koji su u partiji od njenog osnivanja. Penzioneri će se maksimalno uključiti u predlaganje rješenja, podnošenje inicijativa i borbu za bolji život najstarije populacije," istakao je Vračar.
 
Savjet penzionera formiran je na inicijativu velikog broja članova Socijalističke partije u Banjaluci, sa ciljem da se u rješavanje problema ove populacije aktivno uključe i sami penzioneri. Socijalisti su u Banjaluci već formirali Savjet za zdravstvo i Savjet za predškolsko vapitanje i obrazovanje, a u toku je formiranje savjeta za privredu, osnovno i srednje obrazovanje, visoko obrazovanje, sport, kulturu i druge oblasti. Cilj ovih aktivnosti je da se u konkretnim oblastima rješavanjem problema bave stručni ljudi, sa iskustvom i rezultatima u radu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana