Звијезде, квадрати, кругови: Несвјесно шарање по папиру открива доста о вама

ГС
Foto: Илустрација

Спирале, округли облици и линије указују на могућност да пролазите кроз емоционалну кризу те вам се мисли врте у круг.

Шта најчешће цртате кад сте на састанку, причате телефоном? Ти облици долазе из ваше подсвјести и говоре пуно о вама. Они откривају јесте ли усамљени, шта вас мучи, шта желите...

Животиње

То може бити индикација емоције коју преживљавате тог дана. Ако су то тигар или вук - то показује како скривате агресију. Цртање зеца или вјеверице је знак како човјек чезне за тиме да му неко помогне и заштити га. Ако цртате стално исту животињу, то показује да се упоређујете с њом, што може да буде одраз вашег понашања или личности.

Људски ликови

Цртате ли једноставне људске облике то може да покаже како се осјећате беспомоћно или желите да се одмакнете од одговорности за нешто. Ако су цртежи људи детаљнији, то је знак да сте емоционално нестабилни и желите да се одвојите, изолујете од других људи.

Квадрати, геометријски облици

То показује како имате чврсте циљеве и увјерења, и да углавном не кријете своје мишљење о другима, као и да сте у свему упорни.

Звезде

Желите да будете у центру пажње и јако вам је важно да будете примјећени. Ако звијезде које цртате имају много различитих тачака или су одвојене једна од друге, то може бити знак како сте депресивни.

Шаховска плоча

Ово може да показује како сте се нашли у врло непријатној ситуацији. Ако цртате шаховски узорак често, вјероватно патите од личних проблема који су скривени у вашем уму, а повезани су с немогућношћу да се носите с њима. Могуће је и да озбиљно сумњате у пут којим сте кренули у животу.

Кругови и прстенови

Ово показује да имате жељу да се повежете с другим људима и радите заједно с њима. Они су знак да се осјећате усамљено и искључено од остатка свијета, као и да не добијате довољно пажње од других.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана