Женио се 11 пута: Све су жене ваљале, али ја нисам био добар ВИДЕО

ГС
Foto: Илустрација

Ферид Ризвић – Фера из села Ризвићи код Фојнице женио се чак 11 пута те је одлучио открити рецепт за добар брак.

Мјештани околних села кажу да су га у младости једино красили хирови, највише кафане и пиће. Како сам каже, све су жене ваљале, али не и он.

С 18 година је ступио у први брак, међутим, већ на самом почетку нису се све коцкице поклопиле. Затим је идуће године имао другу жену, треће трећу, четврте године четврту жену и све тако редом, до десете с којом је био пуних 19 година у браку.

“Десета ми је жена била из Немиле и с њом сам живио пуних 19 година. Прије нешто више од три године је умрла”, рекао је Ферид.

Сада је у срећном и складном браку с Исметом, а како обоје кажу, једноставно су се пронашли, воле се и за три године колико су у браку, осјећају као да се знају 30 година.

“Ступио сам у контакт с њом и отишао сам код Исмете два пута и заказао свадбу. Она је била мало скептична и питала ме је: ‘Како ти могу вјеровати?’, на што сам јој рекао: ‘Отићи ћеш код мене у кућу па ћеш видјети’. Додуше, ја сам њу тада слагао, рекао да сам се женио четири, пет пута. Касније сам признао”, рекао је Ферид.

Како Исмета каже, красе их љубав и слога, што се пренијело и на њихову дјецу. Наиме, обоје имају по двоје и како истичу не одвајају их, већ подједнако помажу. Исмета има двије кћерке, а Ферид два сина. Поштовање и искреност су њихов рецепт за добар брак, као и повјерење.

“Ми смо нашли сродну душу, волимо се! Није мене интересирала кућа ни имање, само какав је човјек. Прво што смо посложили била су дјеца, он има двоје и ја двоје, то су све данас моја дјеца, ја бих за њих погинула. Ако дамо мом дјетету, дајемо и његовом, ако нема за његово, нема ни за моје”, испричала је Исмета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана