Жене откриле који су најбољи и најгори поклони које су добиле за 8. март

ГС
Foto: Илустрација

Даме су откриле који је то најоригиналнији, а који најодвратнији поклон који су добиле за 8. март, а одговори су од оних стварно тужних, до урнебесно смијешних.

“Будимо сретни да имамо неког ко се потрудио поклонити нам знак пажње, па макар то било и цвијеће убрано с поља. Најљепши поклон који сам добила јесте рођење моје ћекрке 8.марта!”

“Најљепши поклон је мој први син, сутра слави 28 година – нека ми је жив и здрав!”

“Ја сам једна од оних жена којој ситнице представљају цијели свијет, довољан је и најмањи знак пажње да будем пуна среће!”

“Ако те се неко сјети и да ти једну ружу, важно је да се сјетио”.

“8. март никада нисам држала, не очекујем ништа. Буди добар човјек другим данима.”

“Не волим украсне предмете, јер ријетко одговарају мом укусу.”

“Кесица камења из жучи, можда дјелује одвратно али у том тренутку најљепши поклон-ријешила се белаја!”

“Најљепши је био од мог бившег дјевера – цвијеће Бенџамин у саксији. Три дана раније ми је рекао да ће ми донијети поклон за 8. март, а ја да размислим шта је и да погађам уз смјерницу да је живо али да не каки…”

“Никад нисам рекла ниједном лошем поклону ништа увијек сам примила од срца је ли знам да је толико много неко приуштити поклон и знам да је исто купљен од срца…”

“Да читају ово, Клара Цеткин и Роза Луксембург, преврнуле би се у гробу.”

“Сваки дан треба као да је 8.март реалност, разумијевање, узајамно поштовање, то је најбољи поклон и љубав коју чине мале ствари без интереса”, преноси Стил.

“Комплет кухињских крпа, можете замислити тај поклон?”

“Мој супруг, били смо јако јадни, таман купили стан, на кредите одлазиле скоро двије плате, живјели како смо знали и умјели, дан по дан, спавали на поду, нисмо хтјели да нас родитељи помажу, већ све сами, кад ето њега, носи чоколаду, а убрао је негдје комунални цвјетић, и то је тако донио. Никад љепше!”

“Најгоре је да неко потпуно игнорише тај дан, а најлепши поклон је када сам сазнала да имам инсулинску резистенцију, супруг ми је купио разне врсте зеро сугар џемова и тамне чоколаде.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана