Žene otkrile koji su najbolji i najgori pokloni koje su dobile za 8. mart

GS
Foto: Ilustracija

Dame su otkrile koji je to najoriginalniji, a koji najodvratniji poklon koji su dobile za 8. mart, a odgovori su od onih stvarno tužnih, do urnebesno smiješnih.

“Budimo sretni da imamo nekog ko se potrudio pokloniti nam znak pažnje, pa makar to bilo i cvijeće ubrano s polja. Najljepši poklon koji sam dobila jeste rođenje moje ćekrke 8.marta!”

“Najljepši poklon je moj prvi sin, sutra slavi 28 godina – neka mi je živ i zdrav!”

“Ja sam jedna od onih žena kojoj sitnice predstavljaju cijeli svijet, dovoljan je i najmanji znak pažnje da budem puna sreće!”

“Ako te se neko sjeti i da ti jednu ružu, važno je da se sjetio”.

“8. mart nikada nisam držala, ne očekujem ništa. Budi dobar čovjek drugim danima.”

“Ne volim ukrasne predmete, jer rijetko odgovaraju mom ukusu.”

“Kesica kamenja iz žuči, možda djeluje odvratno ali u tom trenutku najljepši poklon-riješila se belaja!”

“Najljepši je bio od mog bivšeg djevera – cvijeće Bendžamin u saksiji. Tri dana ranije mi je rekao da će mi donijeti poklon za 8. mart, a ja da razmislim šta je i da pogađam uz smjernicu da je živo ali da ne kaki…”

“Nikad nisam rekla nijednom lošem poklonu ništa uvijek sam primila od srca je li znam da je toliko mnogo neko priuštiti poklon i znam da je isto kupljen od srca…”

“Da čitaju ovo, Klara Cetkin i Roza Luksemburg, prevrnule bi se u grobu.”

“Svaki dan treba kao da je 8.mart realnost, razumijevanje, uzajamno poštovanje, to je najbolji poklon i ljubav koju čine male stvari bez interesa”, prenosi Stil.

“Komplet kuhinjskih krpa, možete zamisliti taj poklon?”

“Moj suprug, bili smo jako jadni, taman kupili stan, na kredite odlazile skoro dvije plate, živjeli kako smo znali i umjeli, dan po dan, spavali na podu, nismo htjeli da nas roditelji pomažu, već sve sami, kad eto njega, nosi čokoladu, a ubrao je negdje komunalni cvjetić, i to je tako donio. Nikad ljepše!”

“Najgore je da neko potpuno ignoriše taj dan, a najlepši poklon je kada sam saznala da imam insulinsku rezistenciju, suprug mi je kupio razne vrste zero sugar džemova i tamne čokolade.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana