Здравко Мамић се жени 30 година млађом Јеленом! Частио је станом и аутом

ГС
Здравко Мамић се жени 30 година млађом Јеленом! Частио је станом и аутом

Здравко Мамић, некадашњи први човјек Динама, спреман је за нови живот у Херцеговини уз млађу изабраницу.

Наиме, већ се неко вријеме шушка како је Мамић пронашао 30 година млађу “сродну душу” и ускоро би, наводно, требало и да се вјенчају. Како пишу хрватски медији ријеч је о Јелени П. из Љубушког, с којом се Здравко и не скрива по Херцеговини. Готово свакодневно су виђани у Мостару где су наводно купили стан који тренутно уређују за заједнички живот.

Јелена иза себе има брак који је окончан због љубавне романсе са Здравком, а све је кренуло још прије три године док је Јелена наводно била Мамићева секретарица. Тад се није ни претпостављало да су у вези будући да је он још у законском браку с Марином Мамић с којом има двије кћерке - Иву и Луцију док из првог брака има сина Марија. У то вријеме, Јелена и Марина су заједно виђане да пију кафе.

Међутим, шушкања је подстакао скупоцјени аутомобил “Ренџ Ровер” ког је Мамић поклонио Јелени. Од тада су више пута заједно виђени у ноћном клубу у Мостару, гдје су у сепареу размјењивали њежност.

Тачан статус брака с Марином још није познат, односно је ли он већ службено окончан. Оно што се зна јесте да она још живи у стану у Међугорју, ког је Мамић купио пошто је из Хрватске побјегао у БиХ. Повукла се из јавности и наводно не жели да има посла са Здравком због афере с дупло млађом Херцеговком иако су, према причи мјештана, редовно заједно одлазили у цркву.

На друштвеним мрежама, наводна будућа госпођа Мамић је врло тајанствена. На Инстаграму има само једну објаву, а профил је закључала за јавност. На ЛинкедИну ипак постоји једна информација више, а то је њено пословно искуство. Наиме, пише да је у прошлости радила као рецепционерка, а претпоставља се да је ријеч о фирми бившег мужа, будући да он у Међугорју има хотел.

Подсјетимо, Марина и Здравко Мамић упознали су се 1994. године након једне утакмице на Максимиру. Једном приликом Здравко је открио како је то с његове стране била љубав на први поглед.

- Кад сам видио своју Марину, која је изузетно згодна, атрактивна и висока, одмах сам се за њу запалио. Имала је ногу до плафона. Одмах сам се почео упуцавати, а кад смо изашли из ресторана, позвао сам је на пиће. Мислио сам да ћу ју импресионирати јер сам возио јагуара - рекао је прије неколико година Мамић за Експрес.

Згодну Марину јагуар није импресионирао, али ју је Здравко на крају ипак освојио, иако су, како је Здравко испричао, различити свијетови.

Мало ко зна да је прије ње био ожењен за мистериозну Наду. Његова прва супруга успјела се толико добро сакрити од јавности да је тешко чак пронаћи и неку њену фотографију, а са Здравком и његовом новом породицом наводно је у добрим односима. С њом је добио и сина Марија. С девет година старијом Надом вјенчао се врло млад, кад му је била само 21 година.

- Оженио сам се кад сам имао само 21 годину. Ја сам са у свиме рано кренуо, по свим параметрима био сам испред своје генерације па је и женидба вјероватно била посљедица. Сви моји пријатељи били су старији од мене, имали су фамилије, жене, дјецу, имали су викендице, куће, материјална богатства. Онда сам сањао како би било лијепо да то имам и ја па сам се пожурио. Упознао сам прву жену, Наду, била је 8,5 година старија од мене - испричао је Мамић.

С Надом се, рекао је, вјенчао чак два пута.

- Долазио сам из породице у којој је појам развода био непознат. Ми смо традиционални, конзервативно васпитани. Развод је тумачен као срамота. Кад сам се први пут развео, сјећам се да ми је мама рекла: Срам те било, што си направио породици и родбини?! А и волио сам Наду па сам јој се из љубави и поштовања према њој и мајци вратио - испричао је он.

Брак им ипак није успио, а Здравко је то тада објаснио њеном љубомором, али признао је да је била у праву и да је он “шврљао”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана