Вучић носи сат вриједан неколико стотина евра, а Ђукановић има колекцију вриједну милионе

Г.С.
Вучић носи сат вриједан неколико стотина евра, а Ђукановић има колекцију вриједну милионе

Добар познавалац сатова и јутубер Страхиња Ђорић одлучио је истражити какве ручне сатове носе предсједник Србије Александар Вучић и Црне Горе Мило Ђукановић.

Како пише портал klix.ba, Ђорић је након проведеног истраживања дошао до закључка да први човјек Србије носи сат вриједности између 130 и 500 евра, док лидер Црне Горе има колекцију вриједну неколико милиона евра.

“Вучић носи сат њемачке производње који није бренд реномираног произвођача већ се ради о бренду који производи аутомобиле. Добио га је од пријатеља приликом посјете Њемачкој у компанији Volkswagen”, тврди Ђорић.

Вучић је наиме казао да сат не кошта више од 130 евра, док Ђорић истиче да засигурно кошта више, отприлике до 500 евра с обзиром да је сат рађен у лимитираној серији и да се не може пронаћи у продаји на интернету те има неколико несвакидашњих функција.

За разлику од Вучића његов црногорски колега је прави колекционар и веома води рачуна о сатовима које носи.

“У његовој колекцији су сатови вриједни неколико милиона евра. У посљедње вријеме најчешће носи Breguet ретроградни индикатор, који се прави у платини. Механизам је механички, на кожном каишу”, каже Ђорић.

Он истиче да се Ђукановић фокусира на одређене сатове и тако прави колекцију.

“Лијепо је видјети да неко не купује сатове јер су само скупи...”, додао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана