Висока је 193 центиметра, а муж јој је до рамена

Г.С.
Висока је 193 центиметра, а муж јој је до рамена

Манекенка и савјетник за исхрану Есмералд Ван Ланген (32) из Торонта висока је 193 центиметра, а њен супруг 160 центиметра.

Ова Канађанка се увијек надала да ће достићи висину своје најстарије сестре, која има 190 центиметара.

Док је била млађа толико је била одушевљена својом висином, да је чак избјегавала да пије газирана пића након што је чула да могу да зауставе раст, пише Метро.

Кад је имала девет година, Емералд је примјетила како много брже расте од својих пријатеља. Данас, има 193 центиметра и захвална је што јој је висина омогућила манекенску каријеру.

Али, открила је и неке мане своје висине. Наиме, све јој је теже било да нађе момка јер су сви поред ње били мали.

На њену срећу, одувијек су је привлачили нижи партнери, таквог је и освојила.

“Са супругом сам већ 11 година, а прије него што смо се упознали, увијек сам излазила с нижим мушкарцима, чак и оним нижим од просјека. Мислим да је мушкарце увијек нервирало то што сам виша од њих”, каже Есмералд и додаје како је данас срећна у браку, али да и поред тога добија свакакве непристојне поруке од разних мушкараца.

“Највише ми пишу како би се 'пењали по мени'. Неки ме моле да им шаљем своје слике како стојим поред врата или објављујем перверзне видео снимке.

Она каже како је њена висина резултат генетике и здравог начина живота. Али открива како је у школи морала да се сагне како би стала у кадар фотографије. Како каже то често ради и данас.

Научила је да се на шали на свој рачун, а кошаркашки тренери увијек су је упорно позивали у своју екипу.

“Некад ми је био проблем да прнађем адекватну одјећу, али данас није јер знам тачно гдје могу купити нешто за себе. И вјенчаницу сам морала да продужавам”, каже Емералд којој је ипак најгоре искуство било разгледавање станова.

Након што је била у неколико станова гдје се осјећала клаустрофобично, научила је да је најбоље у старту питати колико је плафон висок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана