Усвојена кћи Влада и Ане Дивац: “Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу”

Срна
Усвојена кћи Влада и Ане Дивац: “Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу”

Прослављени кошаркаш Владе Дивац отац је троје дјеце - Петре, Луке и Матије, а он и његова супруга Снежана Петру су усвојили када је била шестомесечна беба.

Млада Петра Дивац живи на релацији Србија-Америка, а на атрактивном изгледу позавидели би јој многи.

Она је прије неког времена отворила свој лични блог, гдје пише о себи, члановима породице, томе да је усвојена, школовању, као и о томе како види свијет из своје перспективе.

“Људи ме често питају како је то имати две маме и две тате. Немам по два родитеља, имам само моју маму и мог тату. Људе који су ме одгајили и учинили да постанем независна, интелигентна и јака девојка. Затим, имам и биолошку мајку, жену која ме је родила и којој ћу бити вечно захвална за то што сам данас окружена правим људима. Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу и нисам у контакту са њима. Волела бих да их упознам једног дана, али ми се не жури. Често ми кроз главу пролазе питања да ли личим на некога од њих двоје и имам ли неке њихове особине”, написала је својевремено Петра, а преноси “Блиц”.

Међутим, не крије да је поред позитивних коментара наилазила и на оне који осуђују блоговање као вид занимања, али је ипак остала истрајна, те стекла многе људе који прате њен рад.

У центар медијске пажње Петра Дивац, која до тада није жељела да се експонира, доспела је у јулу 2017. године када је повређена приликом пада са мотора којим је управљао њен пријатељ.

Том приликом прошла је са мањим повредама, а њена мајка је изјавила да је пресрећна што су сви живи и здрави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана