Ујутру кафа са шлагом, увече флаша вина; Жизел Бундшен искрено: "Дотакла сам дно"

ГС
Foto: Агенције

На првој ревији је учествовала 1998. године, а убрзо након тога је постала једна од најтраженијих манекенки.

Била је на насловним странама бројних модних часописа и на билбордима широм свијета. Све је личило на бајку, али није било.

"Имала сам грозне мигрене, сјећам се да ме је доктор у једном тренутку упитао: Да ли желиш да живиш?, било је толико једноставно", открила је манекенка и супруга једног од најбољих играча у историји NFL-а Тома Брејдија (44) - Жизел Бундшен (41).

Док је њена каријера ишла узлазним током, она се борила са анксиозношћу и нападима панике.

"Споља је изгледало као да сам имала све што пожелим са само 22 године. С друге стране, осјећала сам се као да сам дотакла дно", изјавила је Жизел у недавном интервјуу за британски Вог.

Дан је, каже, започињала са мока кафом са шлагом и три цигарете, а увече би попила флаша вина.

"Можете само да замислите шта ми се догађало у глави", додала је манекенка и открила у чему је пронашла спас.

Била је на строгој дијети. Морала је да избаци  шећер, кофеин, алкохол, цигарете, житарице и млијечне производе. Опоравак јој је, каже, био поприлично тежак. Но, након што је дотакла дно постала је једна од најплаћенијих и најтраженијих манекенки.

Жизел и Том упознали су се 2007. године на дејту на слијепо преко заједничких пријатеља. Вјенчали су се двије године касније у Санта Моники у Калифорнији. Исте године су добили сина Бењамина, а три године касније ћерку Вивијан, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана