Удовица Оливера Драгојевића открила: "Варао ме је са њом, требало ми је 10 година да преболим"

Г.С.
Удовица Оливера Драгојевића открила: "Варао ме је са њом, требало ми је 10 година да преболим"

Удовица пјевача Оливера Драгојевића, Весна Драгојевић открила је јавности са каквим изазовима се суочавала у браку са покојним пјевачем.

Весна и Оливер Драгојевић упознали су се 1973. године, убрзо се вјенчали и остали заједно све до његове смрти, а мање је познато да је пјевач који је публику освајао својим романтичним далматинским шансонама водио живот пун контроверзи.

Наиме, Оливера који се својски трудио да одржи имиџ породичног човјека, 2006. године задесио је скандал због ког му се брак умало распао. Процурила је информација да је водио паралелни живот, те имао аферу са некадашњом манекенком Бранком Марић Мути која је изјавила да је она пјевачева највећа љубав.

Бранка Марић Мути јавно је признала да је са умјетником била у дугогодишњој љубавној вези, да су одржавали интимне односе током седамдесетих и почетком осамдесетих година, а колико је афера била озбиљна, говори и чињеница да је Драгојевић због Бранке желио да остави своју супругу Весну.

Удовица Оливера Драгојевића отворено је говорила о томе за хрватске медије, а између осталог нагласила је да јој је требало 10 година да преболи пјевачеву превару.

"Током свих тих година често сам због стреса и нервозе завршавала у хитној помоћи. Дуго сам покушавала да одгонетнем зашто се Оливер окренуо другој жени, али на крају сам схватила да је ријеч о његовој незрелости и несигурности",рекла је својевремено Весна за један хрватски портал.

Услиједиле су међусобне судске тужбе, Бранка је тврдила да јој је брачни пар остављао претеће поруке што су Драгојевићи демантовали па подигли контратужбу због претрпљеног душевног бола коју су послије вишегодишњег судског натезања исплатили.

"Никада нисам желио да говорим о свом животу ван сцене, али сплетом чудних и неморалних околности нашао сам се у жижи скандала који су други исценирали. Моја интима је првенствено моја ствар и све што треба ријешићу у своја четири зида и са онима којих се то тиче, а душебрижници ће остати гладни сензације", испричао је тада Оливер и ставио тачку на цијелу причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана