Тужна судбина Бобине Марије: Риалда Кадрић преминула на улици - баш као и њена мајка

ГС
Тужна судбина Бобине Марије: Риалда Кадрић преминула на улици - баш као и њена мајка

Риалда Кадрић преминула је прије тачно годину дана на улици у Атини у 58. години.

Вијест о њеној смрти у секунди је обишла регион, а невјерица и дан-данас не престаје.

Иако се давне 1984. године одселила у Лондон, гдје се школовала, запослила и касније удала, живот је изненада изгубила боравећи у Грчкој.

И док је јавност са нестрпљењем ишчекивала наставак снимања серијала "Луде године", коме се Риалда веома радовала, судбина је имала другачији план. Риалда Кадрић преминула је корачајући улицама Атине, баш онако као што је и њена мајка прије много година изгубила свој живот.

"Тог 16. јануара 1991. године моја мајка је изненада преминула на улици у Београду, рат у Југославији се ширио, и ријешила сам да останем у Лондону и почнем неки нови живот", ријечи су којима је у једном од ретких интервјуа описала разлоге за ту, можда најважнију животну прекретницу.

Риалда је одлучила да настави живот далеко од Србије, а прошлог јануара, и то 26. и сама је изгубила живот на улицама великог града, баш као и њена мајка - од срчаног удара.

Њен партнер у популарној серији - Владимир Петровић (67), који је играо Бобу, вијест о смрти драге колегинице примио је са великим шоком.

"Не знам шта бих вам рекао. У шоку сам и ево ни сам не верујем", рекао је видно узнемирен Владимир за портал 24седам.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана