Сви брује о разликама између Новакове супруге и мајке: Истакнула их и драма у Аустралији

ГС
Foto: Agencije

Већ је познато да се мишљења мајке најбољег тенисера на свијету Дијане Ђоковић и његове супруге Јелене доста разликују, а иако је приведена крају, многи тврде како је драма у Аустралији додатно "продубила" ту чињеницу.

За вријеме свих дешавања у вези с Новаковом депоратацијом и питањем да ли ће заиграти на Аустралиан Опену, најгласнији су били они који га највише подржавају - његови родитељи.Ипак, многима није промакло како је његова супруга одлучила да се држи по страни када је ријеч о његовој породици.Док је једна од њих своју подршку изражавала "гласно и јасно", друга је то учинила на дискретнији начин. Наиме, Јелена је изабрала да се повуче из јавности, а огласила се само једном, и то не коментаришући изјаве његових родитеља.

Својом објавом на Инстаграму супругу је честитала православни Божић и, уз напомињање колико јој недостаје, искористила прилику да се захвали на подршци."Хвала вам драги људи широм свијета што користите свој глас да пошаљете љубав и подршку мом супругу", написала је између осталог.Наиме, Дијана је већ раније споменула како није мислила да ће се Новак вјенчати с Јеленом те многи сматрају како је управо она кривац за несугласице у њиховом односу, преноси Кликс.

"Када су имали 18 година, нисам мислила да ће се вјенчати, било је времена за све, међутим, ето, побио је моје мишљење и оженио се њом", рекла је.Објаснила је како се са снахом у неким стварима разилази, а нарочито пати јер је Јелена њеног сина упознала са сасвим другачијим начином живота од оног на који је он био навикнут.

Ипак, према наводима србијанских медија, двије даме настоје остати суздржане због особе до које им је објема истински стало те се труде своје разлике држати далеко од очију јавности.Подсјетимо, Новак и Јелена упознали су се 2005. године, а у браку који траје од 2014. добили су двоје дјеце 7-годишњег сина Стефана и 4-годишњу кћер Тару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана