Сталонеова мајка некад је била љепотица: “После свих пластичних операција личим на вjеверицу!”

Агенције
Сталонеова мајка некад је била љепотица: “После свих пластичних операција личим на вjеверицу!”

Џеки Сталоне, мајка познатог Силвестера, у младости је била плесачица и поносила се својим привлачним изгледом, али како је већ у млађим данима почела са пластичним операцијама, данас изгледа потпуно другачије.

Данас има 98 година, а лице јој је толико изобличено бројним естетским захватима да је многи успоређују са креаторком Донателом Версаће. И сама је још прије неколико година признала да је претјерала и да жали због бројних операција.

“Било их је превише, изгледам као веверица која има пуна уста лешника”, рекла је за “Дејли Мејл”.

Ипак, бивша плесачица такође је установила да јој је драго што се брине за своје здравље и изглед па је са 91 годином три пута недјељно ишла на часове плеса, два пута недјељно вјежбала са личним тренером и сваки дан проводила два сата свирајући клавир.

“Не губим вријеме по глупим холивудским журкама. Ја сам постала узор за звијезде старије од 50 година јер сви страхују од старења, а ја сам све популарнија с годинама”, рекла је том приликом.

Без обзира на своју бригу за здравље, преноси index.hr, Џеки је преживјела три срчана удара, али тврди да се не боји смрти.

“Била су три. Мој одговор на њих је: за*еби. Ако мораш да умреш, то је добар начин да умреш. Одлазиш у једном комаду и достојанствено”, закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана