Шта ваше обрве говоре о вама?

ГС
Шта ваше обрве говоре о вама?

Облик обрва много говори о вашој личности и подсвјесно шаље поруку другим људима .

Судећи према ријечима фацијалног експерта Жана Ханера, обрве осликавају наше самопоуздање, организационе способности, мотивацију, као и начин на који доносимо одлуке.

1. Дуге

Људи са дугим обрвама се много боље носе са стресом и имају више пријатеља које ће увијек саслушати и покушати да ријеше њихове проблеме. Обично су добри радници, који могу да се носе са великим пројектима и буду такмичарски расположени.

2. Кратке

Оне су типичан знак да имате везе са особом која се не нервира много. Људи који имају кратке обрве нису заинтересовани да се носе ни са драмама својих пријатеља.

3. Танке

Природно танке или ријетке обрве симболизују људе који сумњају у себе, несигурни су и вјерују више другим људима него сами себи. Они су опрезни па зато све држе под контролом у животу.

4. Дебеле

Дебеле обрве означавају некога ко воли да је активан. То су природно сампоудане особе, које главу држе чврсто на раменима и брзо схватају шта се око њих дешава. Некада се лако изнервирају ако их неко кочи у остваривању жеља.

5. Обрве са високим луком

Обрве које су постављене високо изнад очију и веома су заобљене, описују особу која није баш приступачна, већ се држи на дистанци јер је мало осјетљива. Таквим особама треба мало више простора и времена како би се уклопиле. Важе и за перфекционисте и имају одличан укус.

6. Ниски лукови

Обрве које су постављене ближе очима обично говоре да је у питању ведра и комуникатвна особа и да се држи својих обећања. Штавише, постоји и надимак за овакве обрве "тренерске обрве", јер ови људи остају уз вас све док не побједите.

7. Округласте обрве

Обрве које имају полукружни лук обично значе да је у питању изузетно љубазна особа која мисли на туђе потребе. Оне су обично тактичне у својој комуникацији, увек гледају да извуку најбоље из сваке приче и воле да буду у вези.

8. Равне обрве

Обрве које изгледају као равна линија говоре да ова особа логично размишља када је у питању доношење одлука. То су мислиоци који цијене логику и обично нису превише емотивни.

9. Шпицасте обрве

Обрве које имају мало шпицастији лук представљају особе које воле забаву, брзо мисле, брзо причају, доносе брзе одлуке и потребна им је стимулација. Ове особе су спонтане и имају одличан смисао за хумор.

10. Скоро почупане обрве

Будући да наше обрве осликавају самопоуздање уколико неко почупа своје, заиста може да смањи и сопствени ниво самопоуздања, као и могућности доношења одлука. Претанке обрве ће вам донијети људе који ће мислити да могу да вас газе, будући да вам је самопоуздање на најнижем могућем нивоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана