Шта кафа коју наручујете у кафићу говори о вама

ГС
Foto: ГС

Еспресо воље људи јаког карактера који знају шта желе и не боје се то да траже.

Бијелу кафа

Ако пијете кафу с топлим млијеком могуће је да мислите како сте мало софистициранији од других.

"Код људи који воле такву кафу већа је шанса да су склони једностраном размишљању и да су прилично отворени, па чак и арогантни у неким случајевима", каже Дарен Стантон, стручњак за људско понашање из Велике Британије.


Макијато

Дарен људе који најрадије пију кафу с више топлог млијека и пјеном сматра правим познаваоцем кафе.

"Они само желе да попију нешто једноставно, без компликација. То су људи који вероватно нису толико авантуристички настројени и не воле да превише ризикују. Могуће је да су и помало досадни", појаснио је.


Еспресо

"Ако најрадије пијете фини еспресо вероватно сте прилично авантуристички оријентисани, снажан тип човека. Еспресо воле људи јаког карактера који знају што желе и не боје се то траже:

"Најбољи начин да опишете некога ко пије еспресо, или чак дупли је упоредити га с некиме ко ће ући у бар и попити виски или рум. То су појединци који нису склони бесмислицама и врло су отворени", појаснио је.


Капућино

Капућино наручују људи који су више склонији авантури од оних који пију лате, а мање од оних који пију еспрессо.

"Они траже нешто више од живота и могли би се сматрати забавнијима од људи који пију лате. Спремни су више да закораче на непознату територију", каже стручњак.


Мока

"Избор мока кафе је прилично занимљив јер се сматра као 'најслађи' од свих напитака на бази кафе. То је једно од најфотографисанији напитак, јер је визелно јединствен", каже овај стручњак.

"Људи који наручују моку су највероватније врло екстровертни, раскошни и потенцијално прилично гласни. Могуће је да су душа сваке забаве, желе да се истакну из гомиле и буду јединствени", додао је.

Црна кафа

Овакав тип кафе пију људи који су у неким стварима слични онима који бирају еспресо, али у блажој варијанти. Америчку/црну кафу често бирају људи који пазе на линију јер је изузетно нискокалорична.

"Овакву врсту каве воле одлучни људи, они који у себи имају покретачку снагу, брину о себи, снажни су што се понекад граничи са себичношћу", појаснио је Даррен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана