Шта дан на који сте рођени говори о вашем карактеру

ГС
Foto: илустрација

Људи који користе тарот карте вјерују да је могуће сазнати какве су нечије особине помоћу дана рођења.

Астролог и тумач тарот карата Сетх Вермилyе је говорио о овоме.

Понедељак

Понедељком "влада" Мјесец, који је према астрологији ентитет "укоријењен" у посвећености породици. У том смислу, особе рођене на овај дан су љубазне, прилагодљиве и осјетљиве. Када је ријеч о доношењу важних одлука, за овај процес ће им требати мало више времена јер анализирају сваки детаљ.

Уторак

Ови људи су нестрпљиви, енергични, активни, храбри и жељни успјеха. Често их може пратити осјећај да су створени за нешто више, односно да имају већи задатак који су током живота дужни испунити.

Сриједа

Особе рођене у сриједу су врло комуникативне. Такођер су свестране, али и помало немарне. Неће им бити тешко испробати све понуђене опције у разним сферама живота док не схвате која им најбоље одговара. Склоне су меланхолији.

Четвртак

Они који су рођени у четвртак су оптимистични и сви желе бити у њиховом друштву. Настоје преузети контролу над сваком ситуацијом па су створени за руководеће позиције. Њихова претјерана амбиција није негативна ствар јер не искориштавају друге.

Петак

Петком "влада" Венера, планета љубави, равнотеже и елеганције. Ове особе су друштвене и воле умјетност, иако могу бити нарциси. У већини случајева превише брину о ставовима и мишљењу особа које би им требале бити небитне.

Субота

Људи рођени у суботу су скромни, мудри и вриједни су радници. Често се могу чинити претјерано строгим, али њихова способност профињеног разговора то често надјача.

Недјеља

"Владајућа" звијезда ових особа је Сунце, што значи да су храбри, креативни и без устручавања кажу оно што мисле. Истичу се у маси и рођени су да буду лидери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана