Српску глумицу сте обожавали у домаћим серијама: Удала се у Индији, сину дала необично име, а ево чиме се данас бави

Г.С.
Српску глумицу сте обожавали у домаћим серијама: Удала се у Индији, сину дала необично име, а ево чиме се данас бави

Глумица Марија Јакшић двехиљадитих година имала је велику популарност и важила за заводницу за којом су лудјели мушкарци. Међутим, одлучила је да напусти како глуму, тако и Србију, и започне потпуно нов живот.

Марија је завршила глуму на академији “БК” у класи Радета Марковића, након чега су услиједиле улоге у филмовима “Мала ноћна музика”, “Кордон”, “Ми нисмо анђели 2”, али и серија “Мјешовити брак” која јој је донијела популарност. Фотографисала се нага за српско издање магазина “Плејбој”, што је својевремено такође изазвало велику пажњу. Ипак, у јеку славе она је баталила глумачки позив и одлучила да се одсели јер, како је навела, није била срећна.

- Отишла сам из земље зато што више нисам била срећна и није ме испуњавао глумачки позив. У међувремену сам се удала за Маркуса Венигера, светски познатог учитеља јоге, с којим сада држим часове те древне методе саморазвоја - рекла је Марија прије неколико година за медије.

Бринета се са супругом одселила у Индију, гдје и даље живи, а пар је добио сина коме су дали име по најпознатијем српском научнику - Тесла.(alo.rs)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана