Славна пјевачица отворено: Више пута сам силована када сам имала 19 година

Agencije
Славна пјевачица отворено: Више пута сам силована када сам имала 19 година

Пјевачица Лејди Гага у интервјуу Опри Винфи отворено је проговорила о силовањима која је доживјела када је имала 19 година и менталним проблемима са којима се суочава, а који су настали као последица трауме.

Лејди Гага је још пре неколико година открила јавности да је била жртва силовања, а у интервјуу Опри Винфи је испричала да је више пута доживјела силовање када је имала 19 година. Како каже, то је код ње створило посттрауматски синдром.

"Нисам имала никога ко би ми помогао, нисам имала терапеута, нисам имала психијатра, нисам имала доктора који би ми помогао да прођем кроз то. Одјеанпут сам постала звијезда. Путовала сам по цијелом свету, од хотелске собе, до гараже, сцене... и никада се нисам с тиме суочила", испричала је Гага.

Послије интервјуа водитељка је отишла у бекстејџ како би се поздравила с пјевачицом и захвалила јој на искрености током разговора. Сусрет је код обе изазвао сузе.

"Била си тако невјероватна. Била си тако добра, тако рањива, тако стварна. Нисам могла да вјерујем да то радиш", кроз сузе је говорила Опра док је прилазила Лејди Гаги.

Говорећи о интервјуу водитељка је рекла да није очекивала да ће са Гагом говорити о тој теми, али пошто су већ стигле до тога дозволила је пјевачици да се отвара и буде храбра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана