Северина се огласила: Опрости им сине, не знају шта чине

Агенције
Северина се огласила: Опрости им сине, не знају шта чине

Северина Којић, популарна пјевачица, јуче је изгубила спор с бившим партнером Миланом Поповићем, којем је, према одлуци суда у Загребу, припало старатељство над сином Александром.

Огорчена пјевачица се након свега огласила први пут.

"Знаш сине, то су само неки папири које је неко исписао и постоје нека слова која је неко натипкао у ријечи која не вриједе за нас двоје. Одузели су нас једно од другог физички, али то је све што су могли. Након седам и по година сада су ми дали да те виђам 88 сати мјесечно. Хеј, па то је ипак 88 сати. Могли су и мање, све су могли и све су направили да нас повриједе. Али, знаш шта све ми можемо, ти и ја са 88 сати? Можемо чуда. Дали су ми да два пута мјесечно могу преспавати с тобом и успавати те. Хеј, колико се ми можемо испричати за те двије вечери они не могу ни замислити. Све друге вечери мама ће те замишљати. Јер ти се претвараш у сваку моју мисао и свака моја мисао се претвара у тебе. Могу ми те неки страни људи забранити, али ми не могу забранити да те волим, да мислим на тебе сваку секунду. Ово је, сине, само ружан сан и мама обећава да ћемо се брзо пробудити", написала је Северина.

Сину Александру је посветила и сљедеће:

"Опет ћемо се ми успављивати сваку вечер, а о томе ће одлучити 'господин вријеме'. До тада, мама је увијек уз тебе и ово ће брзо проћи, сине. Опрости што ти нисам стигла ни објаснит шта се јучер десило, имали смо пуно важнијих ствари. Гледали смо 'Toy sory 4' па смо пекли палачинке, па смо се играли зоолошког и није било времена за тугу ни за објашњење. Морала сам те одвести. Ишли смо с осмијехом. Те чудне ријечи које постоје само на папиру, али не и у стварности, написала је једна тета која не зна ко смо ми и која се игра с нама. Тета је на вишем нивоу игрице. Увела је нова правила у игрицу звану 'хрватско правосуђе'. Ми само нисмо ово ни слутили, нисмо знали правила. То су њена правила, њихова, не наша. Само ти мени буди добро и све ће бити добро. Мама је добро Робyне мој, твој Батман те чека. И опрости им сине јер стварно не знају шта чине", написала је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана