Седам ствари које мушкарци уопште не примјећују код жена

ГС
Foto: Shutterstock

Генерално, жене много више значаја придају ситницама у односу на мушкарце. Њима није важно ако сте набацили који килограм вишка или ако вам боја косе није баш онаква какву сте жељели. Њима је једино важно да их безусловно волите и да сте ту за њих шта год да се деси.

Откривамо којих су то седам ствари које мушкарци уопште не примјећују код својих животних сапутница.

Неиздепилиране ноге

Мушкарцу заиста није важно да ли редовно депилирате ноге. Можда и примјетите да су мале "бодље" почеле да излазе из коже, али њему то уопште неће бити важно. Па чак и да се "запустите" пар дана, њему ће сигурно бити много важније да ручак редовно буде на столу, а "вечера" у кревету.

Ако не носите шминку

Њему сте сигурно много љепши без шминке. У сваком случају, он ионако не зна чему служи половина тих ствари које се налазе у женском несесеру.

Дружење са пријатељицама

Штавише, њему је такође потребно да одмори петком увече уз добру фудбалску утакмицу и флашу омиљеног пива. Можда се потајно и нада да понекад буде сам. Удовољите и себи и њему! Проведите неко вријеме одвојено, радећи ствари које највише волите.

Коју величину одјеће носите

Мушкарац једва да зна коју величину мајице он носи па како ће онда знати вашу. Важно је једино да се њему свиђа како изгледате, без обзира да ли носите XS или XL величину. И сами знате да о укусима не вриједи расправљати.

Доњи веш

То што се жене замарају да увијек морају имати гаћице и грудњак у истој боји, мушкарцима уопште није ни на крај памети. Њима је једино важно да с времена на вријеме, када сте са њим, "останете" без њих.

Да ли редовно радите маникир

Он вјероватно и не зна разлику између природних ноктију или оних сређених код козметичара. И примјетиће нови "french" маникир једино ако му га ви покажете.

Како сте се обукли

Што се њега тиче, слободно обуците оно у чему се најбоље осјећате. Добро, не баш прекратку сукњу која више показује него што скрива. Мушкарцима ионако најбоље изгледате у уској тренерци коју носите док по кући обављате уобичајене послове, пише минимагазин.инфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана