Откријте седам извора ваше лоше енергије: Рjешите их се и постаните срећни заувijек!

ГС
Откријте седам извора ваше лоше енергије: Рjешите их се и постаните срећни заувijек!

Негативност је нешто што никоме не треба у животу. Као што би требало да се клоните негативних људи, тако треба да се једном заувек решите сопствених извора лоше енергије.

Свако од нас може да живи пуним плућима и остварује своје снове, али први корак ка томе је затварање негативних страница живота.

1. За све оне обесхрабрујуће поруке и речи које су вам други људи икада упутили једноставно нема мјеста у вашем животу. Што их пре избришете из сећања, то сте на корак ближе остварењу својих циљева. Потрудите се да у вашем срцу и глави направите места само за оне позитивне, охрабрујуће и мотивационе реченице.


2. Лоше везе, било емотивне природе, било пријатељске или пословне, негативно утичу на вас и ваш живот. Са њима треба бити опрезан. Када вам однос са неким више не прија и црпи све ваше животне сокове, време је за прекид. Поставите границе!

3. Уколико вам фали подршке у животу, потражите је на оним местима гдје има љубави. Односно, гдје нема љубави, нема ни подршке.

4. Анксиозност је велики извор негативности. То је осјећање са којим се свакодневно суочавамо, али то не значи да треба да му се препустимо и дозволимо да преузме кормило. Један је живот, а мјеста за страх не смије да буде! Порадите на методама опуштања, позитивних мисли и окружите се вољеним људима.

5. Стоп негативним очекивањима! Бар толико можете себи да учините. Увек мислите позитивно јер је потпуно невероватно колико наша сопствена убеђења и ставови могу да утичу на исход било ког нашег подухвата.

6. Још једна ствар које треба да се решите јесте негативно окружење. Можда нисте ни свјесни колико лоше на вас могу да утичу људи који стално кукају над својом и над туђом судбином, и који у свему виде црно. Нека они кукају за себе, ви сигурно можете пронаћи боље друштво.

7. На крају, можда и најтежа, али свакако једна од најбитнијих навика које треба да се отарасите јесте сумња у самог себе. Знате онај гласић који вам стално говори и опомиње вас да ви “то не можете”. Е па, утишајте га! Ако сумњате сами у себе, како онда очекујете да вас други виде? Све се може кад се хоће - запамтите!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана