Разводи се Сулејман Величанствени: “Недостаје му страсти и жара”

Г.С.
Разводи се Сулејман Величанствени: “Недостаје му страсти и жара”

Глумица Бергузар Корел, познатија на нашим просторима као Шехерезада из серије “1001 ноћ”, у марту је добила друго дијете са 49-годишњим глумцем Халитом Ергенцом, којег памтимо по улози Сулејмана, а сада се појавила информација да се славни пар разводи.

Како пишу турски медији, супружници су на корак до одлуке о разводу брака.

“Не слажу се око много ствари. Најгоре је што Халит није желио друго дијете јер се сматра престарим, а његова супруга га је наговарала на то готово двије године. Када је остала трудна, био је пресрећан, али након што је родила, у потпуности се посветила дјетету и он се сада осјећа занемарено и запостављено. Одлучили су да се разиђу на неколико мјесеци, а након тога ће одлучити хоће ли се заувијек растати”, рекао је извор близак пару.

Наводно, 50-годишњи Халит већ је почео да се дописује са другом женом, за коју турски медији наводе да је веома популарна те слови као једна од највећих глумачких нада Турске.

“Недостаје му страсти и жара, а супруга га одбија. Једноставно, нестало је хемије, она се уопште не труди да то поправи, а он има потребе као и сви други”, додао је извор.

Многи фанови су глумца због овога осудили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана