Прича 26-годишње Њујорчанке која је за двије године смршала 40 килограма

Срна
Foto: Klix.ba

Инспиративна прича 26-годишње Мари Левилин из Њујорка која је на свом примјеру показала да се исплати бити упоран и бринути о свом здрављу, одушевила је свијет.

Наиме, ова млада дјевојка је за двије године смршавила 40 килограма, а све о својој трансформацији испричала је за Women's Health.

"Никад нисам размишљала о томе шта једем, док нисам кренула на факултет. Много сам излазила, дружила се и имала пуно пријатеља, али нисам била сретна. Осјећала сам велику бол у себи", почела је своју причу Мари.

Није имала посао, диплому и њено ментално здравље било је лоше због свега тога. То се почело одражавати и на њен физички изглед.

"Људи су ме охрабривали да покушавам вјежбати и здраво се хранити више од годину дана, али осјећала сам да је то нешто што сам морала сама схватити. Дошла сам до тренутка у којем сам схватила да морам нешто промијенити. Проналажење посла и добијање дипломе за мене је било застрашујуће и осјећала сам да је моје здравље једина ствар коју сам могла контролисати. Тада сам почела", прича Мари.

Одлазак у теретану био јој је застрашујући.

"Почела сам прво са здравом прехраном. Ујутро су колачићи били прво што сам јела, али полако сам схватила да се физички заправо не осјећам добро. Замијенила сам их за јаја и зобене пахуљице. Такође сам у своју рутину уврстила пуно здравих масти попут авокада, лососа и хране због које сам се дуже осећала ситом", присјетила се.

Након здраве прехране, почела је вјежбати сваки дан.

"Чешће сам шетала са својим псом, Лулу, да бих убрзала рад срца. И на крају сам стекла довољно самопоуздања да одем у теретану", казала је.

Прву фотографију своје трансформације на Инстаграму је објавила 2017. године.

"Имала сам само око 900 пратилаца. Мој заручник ме охрабрио да то објавим, па сам је објавила и она је експлодирала истог дана. Искрено, нисам могла вјеровати да људи брину о мојој трансформацији, али многи су ме тада питали за савјете", казала је Мари.

Од тада па до данас, њен је живот потпуно другачији и савјетује свима да уз пуно труда и добре воље, вјере у себе, могу успјети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана